Online Satış
“Ivana Sert ile İş Dünyası” Programındaki Röportajımız

“Ivana Sert ile İş Dünyası” programındaki röportajımızı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Lüks tüllü
Bebek Beşiği Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bir bebek beşiği seçerken dikkat edilmesi gereken 5 ana konu vardır. Bunlar; Güvenlik, Kolay taşınabilirlik, Ergonomik ve rahatlık, Fonksiyonellik, Uygun fiyat. En başta güvenliği yazmamızın nedeni çok açık. Çünkü bebeğiniz alacağınız beşikte saatlerini geçirecek. Beşik zaman zaman bebeğinizi içiniz rahat bir şekilde tek başına bırakabileceğiniz bir yer olduğundan, ona bir zarar gelmeyecek derecede güvenli olmalıdır.

Oyun Parkı Özellikleri

Doğumdan itibaren kullanabilme 70*110 iç genişlik Özel Ciciko tasarım fonksiyonel emniyet kemerli, metreli alt değiştirme ünitesi Farklı yaşlarda kullanım için iki katlı hamaklı oyun parkı İki adet sallanma aparatı sayesinde beşik olma özelliği Tekerlekleri ile kolay hareket etme özelliği Kullanışlı üstten bağlamalı cibinlik ünitesi Özel Ciciko tasarım lüx oyuncak Özel eşya saklama cebi

16 jant atak kapaklı bisiklet
Bisiklet Sürerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bisiklet kullanırken, vites değiştirmeye, uygun yolda uygun vitesi kullanmaya, frenleri dengeli bir şekilde kullanmaya dikkat etmeliyiz. Yol durumuna, yoldaki çukurlara, trafik işaretlerine de önem verilmeli ve dikkat edilmelidir. Bisiklet kullanırken sert viteslerden kaçınmak gerekir. Ayakların rahat döndüğü yumuşak vitesler kullanmak daha akıllıca olacaktır.